Tillverkare

Inga tillverkare

Leverantörer

Inga leverantörer

PrestaShop

Kategorier

Visit our channel

More videos

Betalningsalternativ!

Våra smarta betalningsalternativ!

Vill du få din vara innan du betalar?
Vill du vara säker på att du får rätt vara innan vi får betalt?

Vi har löst problemet!
Vi har infört en tjänst som heter "fakturera mig" Detta innebär att för köp upp till 25500:- kan du få en faktura på beloppet, när du gjort din beställning och genomfört betalningsfunktionen kommer vi att leverera din vara. Tillsammans med varan får du en faktura som du har 14 dagar på dig att betala.
Du kan i lugn och ro kontrollera din vara innan du betalar. Bekvämt och säkert!

Vi har tecknat ett avtal med Payson om köp med paysongaranti! Vi får inga pengar förrän du godkänt varan. Via Payson kan du betala med följande: VISA, Mastercard, Nordea, Swedbank, SEB samt Handelsbanken. Du betalar till Payson med kort, internetbank eller bankgiro, men de håller inne pengarna tills du godkänt varan. När du godkänt varan och leveransen får vi betalt.
Denna tjänst kostar normalt 5% hos Payson, som du som kund betalar (max 500:- i kostnad).
Vi har valt att subventionera detta för dig. Vi betalar halva avgiften. Betalning sker enkelt och säkert med Payson.
Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Läs mer om Payson här: www.payson.se


Kategorier