Tillverkare

Inga tillverkare

Leverantörer

Inga leverantörer

PrestaShop

Kategorier

Visit our channel

More videos

Vem är jag?

 

Tommy luhr

Tommy Luhr heter jag. Jag bor ihop med min sambo och två hundar i en liten stad i värmland som heter Arvika.

I vårat hus finns inte bara Overboostracing verkstaden utan även ett ombonat hem.
Här har vi allt från dåligt vattnade blommor till racebilar.
Att det är motorsport som präglar denna fästning syns kanske inte alltid på utsidan, dock blir detta mycket uppenbart då man kliver in i verkstaden.
Trots att det alltid ligger projekt på varenda bänk som finns i lokalen så omhändertas dessa med stort mått av försiktighet och kärlek. 
Varje liten produkt man tillverkar blir som en avkomma av sina innersta ideér och tankar. Detta resulterar i ett förband mellan material och människa som kan verka lite underligt för den oinvigde betraktaren.

När man talar om för någon att motorn i racebilen är som "ett barn" för mig så rynkar många på näsan och tänker en gång extra.
Men alla som har/haft ett intresse och lagt osunt många timmar på sina intressen/hobby vet hur mycket ett projekt kan betyda som man gått över eld för att ro iland.

Detta intresse inom bilar och framförallt djupare teknik imom motorer och försök att bryta mot naturlagar har format mig och mitt arbetsliv.

Jag har växt upp i en miljö som hade fått vem som hellst att bli intresserad av motorer. Farsan släpade hem allt med motor på, mopeder,crossar,motorcyklar, båtar, go-carts, epa-traktorer, amerikanska muskelbilar och givetvis vanliga bilar. 
Alla var inköpte pga deras prestanda eller av någon annan anledning som gjorde dessa bra för att uppleva nått igenom.
I mina julklappar som låg under granen som barn-tonåring låg inte bara Playmobils "piratskepp" utan även MSD tändförstärkare, dubbla förgasare med insug till volvo B20, Kamaxlar och övrig utrustning som man som minderårig inte hade råd med.

Med dessa förutsättningar och intressen så blev allt trimmat man tog i.. 

 

/Tommy - Arvika


Kategorier